Wij voldoen aan uw unieke eisen

Er zijn duizenden verschillende manieren om Edicy te gebruiken. Vind de uwe vandaag! Hier zijn een aantal mogelijkheden.

Bedrijfswebsite

Ontwerp, bouw en beheer uw bedrijfswebsite. Edicy verzorgt de backend en de SEO, maar u heeft 24/7 controle (U kunt zelfs uw bestaande website importeren). 

Webwinkel

Heeft u dingen om te verkopen? Maak een professionele site die uw klanten zullen vertrouwen, u kunt uw winkelwagen integreren in een handomdraai.

Trouw site

De liefde hangt in de lucht, maar de organisatie gebeurd online. Een web hub maken met Edicy om de mooiste dag van uw leven de plannen is zo gebeurd. 

Artiesten portfolio

Gebruik Edicy om al uw werk te uploaden, te organiseren, uw werk te verkopen, galerieën te maken en om in contact te blijven met uw fans.

Foto galerij

Nooit meer gebruik maken van diensten van derden, nooit meer verschrikkelijke vergrotingen of rampen met de uitlijning. Wel elegant drag-en-drop foto’s publiceren.

Product catalogus

Edicy is de perfecte onderhoudsmachine. Maak uw inhoud filterbaar, flexibel en veelzijdig.

Persoonlijke blog

Heeft u een bericht voor de hele wereld? Publiceer uw persoonlijke blog met beelden, tekst en video in luttele minuten op uw eigen domein.

Een cadeau voor een vriend

 Waarom geeft u uw vriend niet een speciaal verjaardagscadeau deze keer, en geef hem/haar een website die u gebouwd heeft zodat hij/zij kan bloggen?